Kort inlägg!

Jag har jätte brottom men jag kör ett jättekort inlägg iallafall, ska iväg till en familj nu och festa och sen dra till majbrasan! :) Har dansat idag och danskeografin är äntligen färdig :D Ska uppträda den 10:onde maj ;) OMG jag måste värkligen dra nu! Sitter med listerine i munnen hah

puss <3

Madde :D <3

Sitter och chattar med söt-madde och kan inte sluta lyssna på UNDERBARASTE låten Losing it av Nevershoutnever (christopher Drew) kolla GJÄRNA in hans myspace: www.myspace.com/nevershoutnever :) Har inte så mkt mer att säga?

Madde <3


Christopher drew <3



puss <3

Shuue :D

Jag har inte varit inne på ett tag men jag har haft ganska mkt att göra :/ Men nu har jag tid igen ;D haha, det där spanska provet jag plugga till trodde jag att det inte skulle gå så bra på men.. MVG MVG :D grattis till mig :D Jag hade inga jag menar inga fel, bara typ slarvfel som typ attjag skrev C istället för Q och sånna grejor xP Men guh vad glad jag blev asså! :)

ang. bilderna från modevisningen så har jag inte hittat usb:n tvärr :/ så jag får leta vidare och när jag hittar den så lovar jag att lägga upp bilderna fasst de var JÄTTEdålig kvalité och suddiga :P

xoxo <3


Kevin Borg!

Idag red jag i två timmar , först privatlektion sen red jag med två till i en timma , Jättekul! Det gick så bra :) Och gud vad vart det är ute! Älskart :D
  Direkt när jag hade kommit hem igen så gjorde jag mig iordning och drog till Cloetta Center för att det skulle vara en stor mässa där och jag visste ingenting om det, så jag bara åkte dit för att kolla in det. Och så var det modevisning där så jag kolla på det och gu' va bra den va! Det var både dans och mode! och så kom Kevin Borg dit!! Jag hade ingen aning att han skulle dit så det var en bra överaskning! Och det var nästan ingen där så det var skönt. Och så signerade han skivor men det var nästan ingen där så jag stog först i kön och köpte hans album och signerade den :) Haha han sa också att han gillade mitt namn men det säger han säkert till alla x) Jag glömde såklart att ta med kameran aå jag tog bilder med mobilen och det blev sämst kvalitét tyvärr. Men jag lägger upp bilder senare! :)
   Och så ska jag igentligen ha cheerleading snart men jag kan inte gå på den för att jag har ett stort Spanska prov på Tisdag så jag måste verkligen plugga till den tyvärr :/

Bilder laddas upp senare , puss Vendela :*

scrapbook

Jag hade tråkit så jag photoshoppade lite och jag blev väldigt nöjd! Fast jag gjorde den inte idag (a) Jag gjorde den för en vecka sen.. Men iallafall :D Jag gick ut och fotade blommor och Rafi (min hund) i trädgården och så gjorde jag något scrapbook liknade i photoshop CS4 :) Jag älskar verkligen att photoshoppa, det är det jag gör när jag är uttråkad och inte har något att göra. Här är "scrapbook bilden" eller vad man nu ska kalla det :))



Skriv gjärna vad ni tkr om den :)

Puss Vendela <3

Music in my ears <3

Yes! Jag har gjort om Ipoden nu! Kom på att man var tvungen att fixa i kodmallen x) Hah, så nu har jag en ny spellista och designade om ipoden :D yay! Den innehåller bara ungfär fyra låtar tror jag men det räcker väll ? Om du vill starta spellistan så får du trycka på knappen i mitten :) Jag kan seriöst inte leva utan att ha musik öronen! What's life wihout muuussssiiiiccc? Hahaa xd Nu ska jag dra och gå ut med hunden. Han behöver komma ut lite (:

// Vendelalala

Måste bara fråga!

Ser du ipoden till höger? Jag fixa den för ett bra tag sedan och jag vill ta bort den och byta låtar för att den behövs verkligen uppdateras! Men jag fattar bara inte hur! Om du vet, snälla säg till då! Aja menjag får väll testa mig fram sulänge(stav?) . x)

xoxo Vendela


Sommar lördag!

Jag vakna för ungefär två timmar sedan, min familj är på ngt öppet hus medans jag vaktar hunden :) Sen kommer mina kusiner och kanske en kompis och sover över hos mig, så vi kommer vara ungefär vara fem stycken. ( Föräldrarna är inte med) Ska bli kul ^^
Gud vilket fint väder det är! Tror jag ska gå ut om en stund. Sommar väder!! :D Gud vad jag längtar till sommarlovet så dt inte är sant! Aja jag måst gå nu, måste kolla så att hunden inte hittar på ngt, vilket han har en tendens göra ibland haha. Uppdaterar nog senare idag! :)

Puss så länge! Vendela.

Reggae (yy'

Ussh , Jag ska göra en uppsats på 12 sidor på svenskan :S Man kunde skiva om företag, ngn stad, ngt land eller ngn person, bara att personen skulle vara död och skulle vara känd. Jag ville skriva om någon person för att jag tkr det är roligast så jag valde Bob Marley! Han är ju en reggae legend! Det viktigaste (tkr jag) om man ska skriva en uppsats är att man har något kul att skriva om och jag vet inte egentligen så mkt om Bob Marley så det kommer nog förhoppningsvis gå ganska bra :)

Bob Marley ;




oxox

Tweet tweet!

Jaa, jag tog bort mina gamla inlägg för jag.. ville typ börja om med bloggen haha. Jag blev medlem på twitter.com idag  och tänkte att jag kunde testa det. Det har ju stått och snackats så mycket om twitter på senaste tiden så jag tänkte att jag var tvungen att pröva det, det ända tråkiga med det är att ingen jag känner har det :/ Ganska störande x) Men jag följer kändisar för att kolla vad de gör varje dag. Lite kul att veta . :)

Tweets, Vendela <3


RSS 2.0