Loooondoooon! :D

Yees jag har internet på hotellet ! :D:D Hah men jag kommer inte att uppdatera lika mkt för jag är ju upptagen med shopping och sånt ;) Hah har åkt i en sån kassisk svart taxi haha och jag : Mamma!! Han kör ju på fel sida!? :O
Haha glömde bort det där med vänster regeln i England xd
Jag är ju sjuk egentligen , men det var som värst på planet asså ! vi satt näst längst fram och så var det en tjurig flygvärdinna som typ skrek i högtalaren , Haha mamma och jag satt och höll för öronen XD Fick massa öronlock också :( Brukar ALRIG få det men jag är ju sjuk så det är df :P
Annars äre jätte kul att vara här :D Typ asvarmt! :D Jag trodde det skulle vara kallt och regnit men det är varmt och lite sol (:
Ser på MTV eller som det herer här VIVA ? Haha låten Party in the USA ^^ Bra bra

Är det bara jag som har märkt att typ alla bloggare har skaffat ett handsmycke ? Ska jag skaffa ett ? (:


2 bilder från planet

xoxo Vendela <3

sömnproblem

Kan inte sova.. har inte sovit en blund inatt .. Min stackars mamma har typ hjälpt mig inatt med att ge mig Ipren och Hostmedicin , så snäll hon är (: Lyssnar på lugn musik för att jag tänkte att jag skulle bli trött men jag stänger av den nu för jag blir bara stressad :S Jag sitter här och svettas, det är så VARMT seriöst jag tror jag håller på att dö! :S Jag har högre feber än vad jag någonsin har haft i veckan nu :S Lite orolig.. Shit klockan är halv 5 på morgonen men asså jag KAN INTE somna! Trust me , jag har försökt i 5 ½ timma nu :(
Får typ spela spel på datan tills klockan blir 8 eller ngt för jag kan inte somna!
puss <3

mmm watcha saaaay, mmm that you only ment well because you did

Hejsan alla sötnosar <3
Jag kanske inte kommer ha tillgång till internet i London .. Jag vet inte riktigt :S Hoppas Hoppas <3 Aja om jag inte uppdaterar försän på Måndag så vet ni iaf varför (: om jag kommer med ett inlägg på Måndag så kommer det vara fuuuullltttt med bilder :D får INTE glömma kameran! haha isånna fall så skulle det vara ett stort epic fail! xd Haha men jag måste fortsätta nu :/

Puss , Din mamma ;) haha nerå ,
Puss Vendela  <3

Smygtitt på New Moon!

Ny trailer , varsågod och njut ;)
xx V.

Dj, blow my speakers up tonight

Håller på att packar och fixar :) Rummet ska vara städat innan jag åker för att städerskan kommer på tors och man vill ju inte komma hem till ett smutsigt rum ? Fick min Frida idag med en megaposter på Gossip Girl LÖÖÖVVVEE , satte upp direkt ;)
Har lite panik för jag är inte frisk än och jag ska åka imrn! Har fortfarande ont i ryggen och armarna när man har tröja på sig , det är EXAKT som att ha bränt sig! + att jag har skitont i mina höfter :S Vill inte gå på kryckor igen :'( Men febern har iaf gått ner lite (:
Aja inget mer klagande nu! Läste ut min bok idag ! *duuktiiigg* Jag lova mentor på utvecklings samtalet att jag skulle ha läst 4-5 böcker tills Mars, #1 avbockad! ;)
Måste fortsätta nu , xo Vendela

Please don't let me go, I desperately need you

Hitta en blid som mästerfotografen pappa har tagit :) :) ( är på stora datorn)
förlåt för att jag har varit så OFF, men jag har varit grymt sjuk med hög feber :O jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE bli frisk tills på onsdag! Jag mår iaf mkt bättre jämfört med igår! Skitläskigt igår, men nu gör det bara ont i huden när jag har kläder på mig + hosta + feber, så det är betydligt mkt mindre än igår!
Btw håller på med en ny snyggare heather som jag har fått insperation ifrån fokis heather (A) Så den är typ i liknande tema ;)Håller inte på med heathern nu eftersom jag är på en annan dator.
Pussss Vendela <3

SVININFLUENSAN!

Jag har ont i hela kroppen , jag har ilningar från midjan ner till tårna, det pumpar precis nedanför min axlar, jag orkar inte hålla ögonen öppna , jag är skitvarm fast jag fryser, jag har huvudvärk, jag gungar när jag andas utan att jag vill, jag hostar helatiden...
+ jag ska till London på Onsdag.

Lyckat Vendela , Lyckat. Jag prata med mina föräldrar och de trodde jag jag har influensa eller en rejäl förkylning på G... Hoppas inte att jag har Svininfluensa!
Jag TÄNKER att bli frisk tills på onsdag.
Är lite rädd faktist..förstår inte varför men jag bara är det..
Puss Vendela <3 Eller inte puss förästen , vink , jag vill inte smitta (:

And the beat goes on

Bild 1. Jojjo + Filippa <3
Bild 2. hmmm... jag venne ?

hello

mitt mejk (:
Dom har kommit nu , måste gå!

Take me above your light

Hejsan (: Jag är trööött :( Vill sova men jag ser på film + att jag måste städa mitt rum för att Filippa och Jojjo kommer hit ifrån Skåne! Man vill ju inte att det ska de ut som ett bombnedslag när de kommer.
Gud vad jag vill dansa! :O Kommer inte få dansa försän nästa vecka på onsdag , jag får dansa runt på mitt rum sulänge haha (A) Men jag kommer få se på Michaels Jacksson musikal på 2 ½ timma , This is it , i London! :D GUD VAD JAG LÄNGTAR!
underbar bild på bild på Jeanine (:
xo Vendela <3

Everytime it's the same old same

Hemma nu, såg på Monster till svärmor! bra film, den tog precis slut så jag passar på att ladda upp Lite bilder som jag lova då! ;)
Jag i bilen (: HAHAHAHA kolla vad cepelång min tumme ser ut xd
firrarna ;)
och så påvägen hem, det var fullt i bilen och vi åkte hem med ngra andra och deras hund var i baksätet så Rafi fick vara i framsätet med mig (: fläcken på byxorna är Rafi som slicka mig btw xP
xx Vendela <3

Muffins! :D

Hitta en bild på mina muffins som jag gjorde för ett tag sedan , Jätte snygga haha *not* Men goda var dem iaf ;)
men nu ropar mamma på mig, ska dit nu och kolla på fiskarna + äta hamburgare ;)
xx Vendela <3

Shoppat!

Idag har jag haft "skola" , haha såg på tre filmer och typ gjorde inget ? haha
Efter skolan så gick jag och Madde på stan och shoppa lite grejor ;)
Ny loggbok för att min andra är för liten!
och ett par lovika-vantar :D Haha jag och Madde köpte likadana (;
Ska dra snart för att ngra min familj känner har ett SUPERSTORT akvarium och idag ska de filla det med massa fiskar ifrån Afrika. De har väntat på fiskarna i 2 år! :O Skitcoolt tkr jag (: Jag tar nog med mig kameran (om jag kommer ihåg) och fotar så lägger jag upp bilder i nästa inlägg! :D
Puss V.
btw, Jag och mamma drar till London på Onsdag! :D Då blir det SHOPPING SHOPPING SHOPPING! :D Längtar sååååååå mkt till att komma till Forever21! Kommer nog att köpa upp hela affären!
haha iaf, hejdå :*

I want your love, love love love <3

Har varit sjuk ett tag nu men jag tror det har gått över nu? (: Uppvisningen vill man ju inte missa !
Har dansat Malaysk magdans i skolan de senaste dagarna ;d Men jag har bara gått i en halv dag och så kommer jag att uppträda idag... LYCKAT! haha jag kan inte äns keografin, Emma försökte att förklara via telefonen, det gick ok men ändå :O haha piiiiinsamt xd
Aja ska åka om 2 minuter , så jag måste gå :*
En ny bra låt av Lady Gaga :
xx Vendela <3

FÖRLÅT!

sry sry sry för dålig updatering ! Har haft så mkt den senaste tiden!
Är precis klar med en jättejobbig No uppsatts.
Har varit på Club sensation och det var FULLT DRAG! Skit kull asså :D :D <3 Hamnade på vimmelbilder ,
jag vet att jag ser lika blek ut som ett lik men det är faktiskt blixten, såg ännu blekare brevid mina bruna vänner så jag högg av dem (A) HAHA ser skitliten ut xd :
Victor och Samme , bäst var dom !
Frågade Arshti om VIP men han hade inga kvar för Rebecca och dem tog som sista :O Så vi köpte av Victor ist. Men det gick lika bra (:
Ni missade väll inte Gossip Girl idag?
PUSS Vendela. <33

Varför varför varför....

VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ J*VLA SVÅRT FÖR ?
ush ush ush .. mkt har hänt.. (vill nt nämna ngra namn)
*Stort bråk med en av mina närmaste bff
*Fick reda på att min kompis  föräldrar kanske ska skilja sig
*Såg Johan Palm i en bil och jag trodde det var min kompis hahaha
^
|
den enda positiva saken ..
Aja bättre tider kommer väll hoppas jag?
Måste återgå med min Sv uppsats som tar cepe lång tid, kunde inte koncentrera mig innan men det går lite bättre nu.. (:
xx V. <3

update!

Jag hinner tyvärr knappt blogga ngt för jag har SÅ MKT att göra , har en uppsatts att göra ...
Gick helt OK på So:provet, måste gå puss <3
förlåt för dålig update.. Det handlar inte bara om plugg... Privata saker också ..

CLUB SENSATION!

Hemma :D
skola skola skola :O Jag blir GALEN!
Aja snart äre helg ! :)
Stannade med Madde efter skolan för att hon skulle på utvecklingssamtal, gick till expresso house för att "plugga" haha vi pluggade verkligen "skitbra".. aja sen så köpte jag ett par mjukisbrallor för 199:- och så kollade vi lite på Gina (: .
Sen blev det dans med Matilda, Lisa och Klara (: Bästa dansen ass :D Skit bra tycker jag ;) kul kul , sen åkte jag hem och nu sitter jag här (: Juste, jag ska ha dansuppvisning den 27 eller den 28 Nov i Elsas hus och så skulle vi upptäda på Diva ngn gång men de visste inte exakt när :P Kul Kul.
So-prov imrn då... kommer få G oavsätt om jag har 1 eller alla rätt för att läraren hatar mig! Fråga mig inte varför men så äre.. ska nog plugga egentligen just nu men jag tar ett litet brake ett tag för jag är så himla trött D:
Juste NO uppsatsen flyttades tills på måndag :D Så himla bra!! Då kan jag göra den i helgen ist.
På fredag blire CLUB SENSATION! :D Snackade med Arshti om V.I.P. Men Rebecca tog de sista :/ Skulle ha frågat innan :O Men det går nog bra iaf ;)

det är kl 21.00 - 2.00
åldersgräns :15

Pusssss Vendela <333

ÄNTLIGEN!

Sååå! Äntligen klar med allt plugg !
HAr gjort musiken , No ( Fattade den efter att ha pratat med Madde och läst igenom lite ) + Spanskan för den kanske var tills imrn fast jag tror att den var tills på tors , men jag gjorde den nu för att vara säker (;
 + att jag han att se på Ugly Betty & Desperate House Wifes! :D
Dethär kallar jag för planering ;)

Jag kanske inte kommer att hinna blogga imorgon på morgonen och jag kommer stanna efter skolan för att hålla Madde sällskap i tre timmar :O Men då kommer vi att plugga :P Och så har jag dans från kl 18:00 - ca 19:00 :) Så jag kommer nog inte blogga på ett tag tror jag :O

Vi syns imorgon på morgonen eller typ klockan 20:00 om jag hinner (:

Nu går jag och gör mig iordning inför natten , pussss ;*

xoxo Vendela <3

Äntligen (Y)

NU är jag klar med Matten , men jag har gått ut med hunden och ätit stekt ägg också xd Det blev 4 sidor i Matteboken :O Och våran mattebok är STOR :O Så det var mkt jobb ;)
Bara NO och Musik kvar, ska börja på musik för att jag fattar inget på NO:n
sen blire Ugly Betty + Desperate Housewife :D
Rafi goes NUNNA :Dhaha så söööt han är :*
pussss <3

Pluggis nördis..

Ska nog börja med matte nu .. men jag ooorrrkkkaaarrr inte :O Får typ tvinga mig sj eller ngt haha . KOMIGEN VENDELA! haha skanog plugga nu ..
önska mig lycka till! :D
puss <3
/Vendela <3

Hallojsan :D

Hejs svejs (:
Fråga inte varför det förra inlägget kom upp tre gr :O
Så mkt plugg, är så sjukt trött :O
Min dag :
Sv: jobbade som en idiot på min svenskauppsatts
rast : övade till Engelskan med Sandy , Sanna och Rebecca (:
Eng: Övade lite till , uppträdde gick väll helt ok ?
Lunch: Pastagrattäng xP
Dubbeltimma SO: Film (:
Mitt läx/prov schema denna vecka :
Mån: inget
Tis: inget
Ons:
Matte läxa - 1 ½ kapitel
Musik - Ska kunna spela en låt som är skit svår :O
No läxa - fattar nada
Torsdag:
So prov - Amerikanska och Franska Revolutionen
Spanska läxa
Spanska läxa (jaa 2 st, vår lärare är lite konstig)
Fredag:
No - uppsats
Svenska - bok analys på minst 2 sidor
Engelska - fick idag , han inte riktigt titta på vad det var som vi skulle göra
Asså försöker Engelska skolan döda alla elever ?
Min tröja idag (yy' :
'
Nej jag har fortfarande inte hittat min Kamera sladd , för använda mobilen sulänge..
xx Vendela <3

Godnatt :*

Godnatt ska sova nu :*

Vill bara berätta om en film som jag längtar efter att se!! det är 16, I repeat 16 jättekända kändisar i denna film ( ex. taylor Lautner + Taylor Swift ) dom har redan gjort massa reklam om filmen och den kommer ut i februari ( jag antar den 14:onde (; ) bara typ 4 månader kvar ;)



puss och godnatt!
xxVendela <3

Godnatt :*

Godnatt ska sova nu :*

Vill bara berätta om en film som jag längtar efter att se!! det är 16, I repeat 16 jättekända kändisar i denna film ( ex. taylor Lautner + Taylor Swift ) dom har redan gjort massa reklam om filmen och den kommer ut i februari ( jag antar den 14:onde (; ) bara typ 4 månader kvar ;)



puss och godnatt!
xxVendela <3

Godnatt :*

Godnatt ska sova nu :*

Vill bara berätta om en film som jag längtar efter att se!! det är 16, I repeat 16 jättekända kändisar i denna film ( ex. taylor Lautner + Taylor Swift ) dom har redan gjort massa reklam om filmen och den kommer ut i februari ( jag antar den 14:onde (; ) bara typ 4 månader kvar ;)



puss och godnatt!
xxVendela <3

ang. heather

jaa, jag vet.. jag fick ett litet utbrått innan :O haha men det är så att jag använder inte " windows internet explorer" utan jag använder ett program som heter ubtuno (stav), det är mkt bättre för att det går mkt snabbare och så, jag kollade min blogg på ubtuno och såg min gamla design och då fick jag lite damp :O Jag kolla flera gånger och såg min gamla design fortfarande och jag hade inte mer tid att trixa med det för att jag hade bråttom ( haha det var exakt att jag han med bussen ) men iaf , nu använder jag internet explorer och då ser man min nya heather så det är typ ubruno som krånglar :P

Jaja , Somsagt så gick jag på stan med Linn :) Köpte en smoothie från "the naked juice bar" Hahahh tänker på Klara xdxd ( internt skämt ) . Köpte en hudfärgad kajal som man har på waterlinen, jag venne vad det heter på svenska (:

Aja hittar inte min kamera laddare så jag kanske inte kommer att ladda upp ngra bilder på ett tag, eller tills jag hittar den iaf .

xx Vendela <3

VAD F*N!!

WTF!?!?!? MIN HEATHER ÄR BORTA?? NU FÅR JAG DAMP , HÖLL PÅ ATT FIXA DEN MED MADDE I KANSKE 23458 ÅR D: D: OJOJOJ NU ÄR KLOCKAN TIO I MÅSTE DRA!!
ADHD CEPE RYCK DAMP
/V.

Stan nästa :)

Min skoldag:
Klassråd: studierektorn kom och snacka lite om Anton + lite för internationella veckan :D
So: Nya platser sitter brevid Emma Å (:D) + Tirkel ( D:)
Spr: cepe granel är så cepe att man får damp
Matte : Soft , kolla bloggar och spela spel (:
Engelska: teaaaatteeeerrr
Lunch : redde ut det där med Idolfinalen
No: Hahahah, Hassan altså xd
Skola skola skola :O Jag blir galen D: aja men nu är den nästan över för idag iaf ;) Inte helt , för jag måste plugga ikväll. JUSTE! Jag kom på att vi har sovmorgon imrn ! :D:D
Aja , igår fick jag reda på lite mer om Anton , han hade fått en tand intryckt i gomen och tappat en . Han skulle till rektorn idag och JD som gjorde det också. Skolan polisanmälde honnom .
ush ush inge mer misshandel :/ :/ Aja ska dra till stan om fem minuter med Linn ;) får se ifall jag kommer med bilder ikväll eller inte på vad jag har köpt . ^^ oj oj , 3 min kvar .
xx V. <3

Godmorgon sötisar <3

Godmorgon <3
Skulle cykla men jag tar bilen ist för det regnar och jag vill inte bli blöt (A) Ska på stan med Linn efter skolan men jag åker hem imellan för att jag slutar 20 i 2 och hon slutar 15 över 3 . Då hinner jag se Privliged och blogga ;)
Mer update senare (:
Jag och Linn <3 Hah bjuder på mig sj ;)
// V. <3

:*

Godnatt , ska sova nu :* <3

Done :D

Yess, jag är klar med Engelskan ;) Ska kolla facebook , sen ska jag fixa mina naglar ^^

§§

Det är Top Model och jag hann inte göra klart Engelskan så jag gör Engelskan i reklamerna istället för naglarna, för göra det senare ;)

Tillbax :)

Är tillbaka nu ;) Det var mysigt :) Gick lite tidigare för att jag har typ plugg och sånt att göra :( Ska göra Engelska och sen så är det Topmodel och i reklamerna så tror jag att jag ska göra iordning mina naglar för de ser ut som shit .


Bild tagen nyss, ser lite retarded ut men whatever xd

xx V. <3

Afternoon tea pary

Madde har åkt hem :( trååååk!

Fick precis reda på att om en halvtimma så ska jag till Bessons ock ska ha ett afternoon tea party , haha värsta engelskt xd Men det är typ fika och sånt ;) yum yum :P Men jag har inte gjort mig iordning ngt! Så jag måste typ gå nu och göra mig iordning :P

Silly Boy - Eva Simons <3

Ciao

xx V <3

chubby bunny och tv-spel

Haha körde tevespel innan och jag ÄGDE ;) är man bäst så är man vettu ;)
Körde nyss chubby bunny med Madde och det är att man stoppar in en marshmellow i munnen och så säger man "chubby bunny" och så kör nästa osv. Den som har störs mun vinner ;)
Och jag vann ;) Som sagt : Är man bäst så är man ;)

laura :)

Jag älskar verkligen Laura laine illustrations :D She's really good!

Här är några smakprov på några av hennes verk ;)




love love love <3

// v. <3

LÄNGE LEVE BRÖSTEN!

Är det ngn mer som stör sig på annonsen som man ser när man går till blogg.se ? Den här "Länge leve brösten!" och så ser man typ massa bröst haha , Jag vet att det är för bröstcancerfonden men kan man inte göra annonsen på ngt annat sätt ? xd

whatever , längtar tills den 6/11 ;) då blire kul ;D Men tänk om det blir värsta fail... nemnen det tror jag inte ;) Det kommer bli bäst :D

puss <3

hellow ;)

Är grymt trött :O somna typ tre igår :O

Madde håller på att göra sig iordning så jag passar på att blogga sulänge ;)

Sen blir det tevespel , haha vi kommer inte på ngt annat att göra :O aja hon är klar nu så nu kmr vi att spela ;)

puss <3

en liten bild kanske  ?

Fokis nya hårfärg

Jag gillar fokis nya hårfärg fast jag tycker att den förra också var fin :) Undrar hur jag skulle se ut i den färgen ? hmm.. antagligen blek ? haha . Men jag tycker nog om fokis nya hårfärg bättre om den gamla tror jag ^^ Lite fräshare ;)

älskar hennes blogg ; fokis.se

xx V.


update ;)

Vakna av att en Madde hade damp på mig för att jag aldrig vakna :O *morgontrött*

Har precis planerat våran halloweenfest som vi kommer att ha en vecka efter halloween :D vi kmr att bjuda ca 20 pers (:

puss <3

:* :*

Godnatt :*
Nu tänker jag sova efter att vi har flummat lite i PH , ska bara bädda åt maddsen fört ;)
ojojoj nu kommer föräldrarna hem MÅSTE GÅ puss<3

Ny Heather :D <3

Undebaraste MADDE har hjälpt mig att skaffa en heather :D <3 Det tog sin lilla tid med flumm xd Men till slut gick det :D :D
Jag är bääästtt // madde hahahaha xd
xx V. & M.

cleaning

Jag och madde har typ precis varit och städat i köket , man vill ju inte att det ska se skit ut när päronen kommer ;) Ska upp nu och göra en heather :O :D Har typ inga bilder på denna datan så jag får byta ^^

Bloggar efter <3

gimme gimme <3

Jag vill ha en sidekick :O Kanske inte just den på bilden men jag vill ha en sidekick :O

lääängtar

Gud vad jag längtar tills GOSSIP GIRL börjar , äääälsskar verkligen gossip girl det är typ det bästa programet evveeerr hah . Jag tror den nya sesongen kommer i vår ? :( :( Får väll nöja mej med att se på repiser sulänge

 

baxad lista av Rebecka (A)

 

50 feta frågor, vågar du?

Utseénde

1. vilken ögonfärg har du: bluee
2. hur lång är du: 165.5 men asså skolsköterskan måste ha fel för att Emma Å är 166 och jag är längre än henne plus att jag är lika lång som Garad som är 168 cm .. hmm..
3. vilken hårfärg har du: blooond
4. långt eller kort hår: typ till t u tt a r n a
5. piercingar i anisktet: nope.
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: gillar min ögon *blink blink*
7. hur lång skulle du vilja vara: ca 170, kommer vell antagligen inte bli så lång
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: den jag har ?
9. vill du ha kort eller långt hår: långt
10. skulle du vilja ha piercingar: njae tror inte det

Senaste du

11. åt: mini cupcakes typ eller jag vet nt vad de kallas
12. drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod: kommer inte ihåg!
14. du skrev sms till och vad du skrev: kommer inte ihåg!
15. sa: skratta tror jag
16. kramade: madde :D
17. kysste: Rafael :*
19. du spydde: typ skitlängesen :o
20. du skrattade rikitgt mycket: hahha när jag körde chubby bunny med madde tidigare idag


kärlek

21. är du singel: ja =)
2. ditt förra förhållande var med: David ?
23. ditt längsta förhållande: Vene?
24. med vem då: ...
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då:haahha Elias xd
26. är du fortfarande kär i personen: hahaha nee
27. gillar du någon just nu: nope
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: inga xd
29. vill du vara singel: nae :/
30. vill du gifta dig: jaa :), när ja blir äldre :p


vänskap

32. de som vet mest om dig: Karin
33.den vän som du har kännt längst: hmm vene :p
34. flera bra kompisar eller bara en alldra bästa vän:flera bästa vänner ;)
35. någon du saknar att umgås med:Josse <3
36. en av dina bästa killkompisar: Olle xd
37. någon kompis som bor långt ifrån dig:Josse
38. den du har mest minnen med: Linn
39. bra vänner du inte träffar ofta: Jasse, Anna
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Säger inga namn...


övrigt

41. musiksmak:typ allt utom dansband och metal xd
42. sport: dans
43. galen eller lugn: galen lätt,
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: venen :P
45. dricker du alkohol:  nope ;)
46. har du hört att du borde bli modell: japp xd
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: trosor, bh
50. vad tänker du på just nu: Göra klart denna lista
51. Vad är du bra på: shoppa xd


SwEdEn

Sverige förlora mot Danmark ;( Så sur man blir :/ aj dom gjorde sitt bästa ^^ haha man måste ju se på den ljusa sidan vettu ;) Det varju typ en hat-match men det blev som det blev för... JAG SVÄR DOMARN MÅSTE JU HA VART MUTAD :O :O hahaha nejdå .. jag skulle ju se på den ljusa sidan , lyckat :O

HAHA ett  blogginläg that makes no sense

xx V.<3

Blogg tips :D

Jag vill tipsa om några av mina kompisars bloggar ! :D

Sanna : Funckfashion.devote.se - Hon bloggar om mode och det är väldigt många som tittar på den! :)
Madde : Boggens.blogg.se - Har tipsat om tidigare så om du inte har kollat så kolla nuuuu <33
Evelyn D : evelynn.devote.se - Jätte bra blogg! kolla in :)
Evelyn A : Eevelynaadner.blogg.se - Evves blogg som också är super ;* Kolla in vetja ! :*
Louise : mydelight.blogg.se - Jättebra blogg, kolla in :)
Jasse : Theernan.blogg.se - kolla in också :D <33

Några bloggar som mina kompisar har snälla kolla in :D <3

// V. <33


Musik tips!

Jag har ett bra musik tps :D Han heter Justin Bieber och han har en jätte bra röst :* Den senaste låten som släpptes på singel heter " On less lonley girl" Och den är braaa :D Låten släpptes typ iveckan nån gång , kommer nt ihåg vilken dag . Och han är bara 15 år! :O

+ lite eyecandy ;)

Madeleine bogg :D <3

Sitter nu här och bloggar med Madde :D Haha har varit ute och gick till en mässa *fail* och så har vi  varit lite på stan + dampat lite somvanligt ;)

Kolla in hennes blogg vetja :* Boggens.blogg.se

Stackars Anton

Dramatisk dag igår ..

Anton fick utslagna tänder och en  krossad käke igår :O Stackare ass. Hur cepe för JD vara ? Han är lixom större än Anton och omg , jag är så arg :O Jag tror han kommer bli avstängd, hoppas det!

Anton har varit på sjukhusen men jag vet inte om han fick sova över eller ngt för han svarar inte på mobilen.. Hoppas han klarar sig <3


/ Vendela <3


Orientering...

det gick... SKITBRA på orienteringen :D :D Haha men det var nog mest för att sprang med Joel, Hassan , Mohammud och Heddie ^^ Joel har typ superbra lokal sinne så det var super (y) de stack tillbaka när de nådde MVG men jag fortsatte lite till så att det inte skulle se ut som jag gick med dem + att då fick jag MVG+ :D *stolt* haha

en liten update bara :)

xx V.

OMG I'm back :D <3

oj oj oj .. jag har inte bloggat på över fyra MÅNADER :O Herregud , måste skärpa mig ! Aja jag tror att jag kommer börja blogga igen. Har inte så mkt tid har ett liv också men jag får se hur mkt jag hinner ;)

jaa.. vad ska man skriva då ? Jag ska orientera imrn och jag kommer att börja klockan 11 och så har vi 2 timmar på oss ftt nice, typ men jag kan inte orientera jag suger på att orientera . Fick IG förra året :S (a) hah hoppas det går bättre det här året! Fast det tror jag inte för vi ska vara en och en , fast jag tror att jag skiter i det... + att det kommer att REGNA så imrn kommer jag springa iskogen vilse, kall, dyngblöt och förmodligen ha panik för jag inte har hittat ngn kontroll... Låter inte så bra asså.. men jag får se på den ljusa sidan ju.. att.. eh.. det inte finns ngn ljus sida .. -.-

aja texten börjar bli ganska flummig så jag tror att jag ska gå och lägga mig nu :P ingen bild denna gång tyvärr :/ aja ,
gonatt och puss på dig som orka läsa allt, du får en guldstjärna ;) :*

I'm back! :D <3

xx V.

RSS 2.0